Szeretnél mindennap egészséges és finom kenyereket tenni a családi asztalra?
Szeretnéd megérteni, mitől más egy igazi kovászos kenyér?
Szeretnéd tudni, mi a különbség az élesztővel illetve a természetes kovásszal készült kenyerek egészségre gyakorolt hatása között?
Merülj el a kovász világában, értsd meg a működését és így könnyen elsajátíthatod a kovászos kenyér készítésének minden fortélyát!
Kezdő kovászos tanfolyamaim egésznaposak. Így kényelmesen elmerülhetünk a kovász világában, te pedig ezen ismeretek birtokában hosszú távon magabiztosan mozogsz majd e sokváltozós környezetben. Várlak tehát ha nem “csak” kenyeret sütni szeretnél megtanulni, de érteni is szeretnéd, mi miért történik a folyamat során. Ez nem egy egyszerű “workshop”, hanem annál sokkal mélyebb elméleti képzés is társul hozzá.
A tanfolyam részvételi díja: 29.000 Ft/fő
Az ár magába foglalja a teljes elméleti és gyakorlati képzést, a nap folyamán kávé, tea, frissítők és gyümölcsök fogyasztását, valamint egy ebédet kenyérkóstolóval, levessel, kencékkel. Utóbbiakat a Rakottkert bloggere, Kósa Gabi készíti nekünk, így minden egyes alkalom egy kisebb kulináris élmény is egyben.
A tanfolyamokat pénteki vagy szombati napokon tartom. Ha kedvet kaptál és jelentkeznél, regisztrálj a jenoipekseg.hu/jelentkezes oldalon és értesíteni fogunk a legközelebbi időpontokról.
A tanfolyam helyszíne:
2093 Budajenő, Fő utca 10. (Megközelíthető autóval vagy a Széll Kálmán térről 37 perc alatt a 795-ös busszal. Leszállás a “Budajenő Posta” megállónál.)
Program:
A nap folyamán több receptet is elkészítünk különféle gabonákból, közben sokat beszélgetünk gabonákról, kovászról, megismerkedünk a bemetszésekkel és a formázásokkal és nem utolsó sorban ki is sütünk néhány veknit, amelyet meg is kóstolunk. A bedagasztott kenyerek egy részét szakajtóba helyezzük és fejenként két-két veknivel tértek haza, azokat a kenyereket már otthon fogjátok kisütni.
Távozás előtt megetetjük a kovászt és mindenki kap belőle egy-egy kanálkával, hogy mostantól otthon tovább nevelgethessétek őket.
A tanfolyamot követően bekerülhetsz egy Facebook csoportba, ahol a távolból is választ kaphatsz a kenyérrel kapcsolatos további kérdéseidre.
A workshopon minden kenyeret élesztő nélkül, kizárólag természetes kovásszal, hosszú érleléssel készítünk.
A regisztrációd akkor lesz teljes, ha az időpont visszaigazolása után a részvételi díjat átutaltad a megadott számlaszámra.
Várunk szeretettel!
Figyelem! Ez a program felnőtteknek szól, sajnos gyermekeket kísérőként sem tudok fogadni, tekintettel arra, hogy sem a hely, sem a program feszes tematikája nem teszi ezt lehetővé.
Cégadatok:
Jenői Pékség Bt.
Cégjegyzékszám: 13 06 070265
Adószámunk: 25870958-1-13
Székhely: 2093 Budajenő, Fő utca 10.
Lemondási feltételek:
A program előtt 2 héttel a workshop részvételi díjának 50%-át, a program előtt 1 héttel a tanfolyam/workshop árának 25%-át tudjuk visszautalni.
1 héten belüli lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszatéríteni!
Jelentkezés menete, feltétele:
1., A jelentkezés minden esetben írásban történik.
2., A regisztrációhoz minden esetben a tanfolyam befizetése szükséges.
3., Amikor a részvételi díj befizetése a megadott határidőre megtörténik, a regisztráció véglegessé válik.
Tanfolyamaim szerzői jogi védelem alatt állnak. A tanfolyamaimmal azonos, illetve a tanfolyamok szerzői jog által védett tartalmát (receptek, illusztrációk) felhasználó tanfolyamok szervezésére, hirdetésére tanítványaim sem jogosultak.