Kovász Labor

Szeretettel várlak kovászos tanfolyamaimon!

2017. május 19. - Ormós Gabriella

Szeretnél már holnap egészséges és finom kenyereket tenni a családi asztalra?
Szeretnéd megérteni, mitől más egy igazi kovászos kenyér?
Szeretnéd tudni, mi a különbség az élesztővel illetve a természetes kovásszal készült kenyerek egészségre gyakorolt hatása között?

Gyere és sajátítsd el a kovászos kenyér készítésének fortélyait!

Kovászos kenyér tanfolyam kezdő kovászolóknak - katt ide

A kezdő tanfolyamokra jelenleg 2020. április végéig minden időpontunk betelt.

Formázások és bemetszések tárháza haladó kovászolók számára - katt ide

Tematikus tanfolyamokra új időpontok 2020. márciustól!

Ha elsőként szeretnél értesülni a legközelebbi szabad időpontokról, ezen a linken tudsz feliratkozni .

Egy kis képes ízelítő a tanfolyamokról:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kovaszlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7812525651
süti beállítások módosítása